Βράβευση “Traveler’s Choice”

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι το ξενοδοχείο μας κατέλαβε το βραβείο “Traveler’s Choice”, του tripadvisor.com το οποίο τοποθετεί το Olympia Golden Beach Resort & Spa ανάμεσα στα ξενοδοχεία με τις πιο θετικές κριτικές και βαθμολογίες ταξιδιωτών κατά το τελευταίο έτος.

Σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους επισκέπτες μας, κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε.

Αποδράστε τώρα κι εσείς σ αυτόν τον επίγειο παράδεισο της Κυλλήνης και δείτε από κοντά την πολυβραβευμένη και πολυσυζητημένη ξενοδοχειακή μονάδα στην πιο όμορφη και “χρυσή” παραλία της δυτικής Πελοποννήσου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: +30 26230-95999 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Χρυσή βράβευση από το Travelife

Ο οργανισμός Travelife απένειμε πρόσφατα στο 5* θέρετρο το Travelife Golden Award για τα σημαντικά επιτεύγματά του ξενοδοχείου σε θέματα διαχείρισης και προώθησης της αειφόρου ανάπτυξης. Το Olympia Golden Beach Resort & Spa δεν γνωρίζει μόνο πώς να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ταξίδι στην πολυτέλεια αλλά δεσμεύεται κιόλας σε όλη την διαδρομή του για τις πράσινες πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης που χρησιμοποιεί και προωθεί.

Τα μέλη του Travelife που διαθέτει σε όλο τον κόσμο είναι ξενοδοχεία τα οποία βοηθά να αναπτύξουν καλές πρακτικές αειφόρου –ανάπτυξης και να προωθήσουν τα επιτεύγματά τους στην ταξιδιωτική βιομηχανία και σε καταναλωτές από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Το Olympia Golden Beach Resort & Spa δείχνοντας μια σταθερά υψηλή δέσμευση στις αρχές της αειφορίας, ψάχνοντας συνεχώς για νέες ευκαιρίες βελτίωσης και ενθαρρύνοντας παράλληλα και άλλους προς αυτήν την κατεύθυνση, κέρδισε γι’ αυτήν την προσπάθεια του το χρυσό βραβείο της Travelife που αποτελεί σημαντική επιβράβευση και αναγνώριση με διεθνή εμβέλεια.

Excellence Award 2020 - HotelsCombined

Με μεγάλη μας χαρά, ενημερωθήκαμε από την ιστοσελίδα hotelscombined.gr ότι το ξενοδοχείο μας έλαβε την αναγνώριση του «Excellence Award» για το 2020.

Η σκληρή μας δουλειά, αφοσίωση και πάθος καθώς και η εξαιρετική εμπειρία που αφήνουμε στους επισκέπτες μας αναγνωρίζεται συνεχώς κι από τους ειδικούς του κλάδου καθώς κι από το κοινό μας.

Το ξενοδοχείο μας, σεβόμενο τις ειδικές περιστάσεις που περνάμε, έχει βγάλει μοναδικές προσφορές, έτσι ώστε να δώσει την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους, να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία διαμονής, στην πολυβραβευμένη μας μονάδα.

Προτεινόμενοι στο HolidayCheck για ακόμα μια χρονιά!

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ανήκει για άλλη μια χρονιά στην υψηλή βαθμολογία ξενοδοχείων στο HolidayCheck.de, τη μεγαλύτερη πύλη κριτικών σε ξενοδοχεία της Ευρώπης.

 Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αυτή η αναγνώριση, επειδή προέρχεται από τις σταθερά υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες του HolidayCheck.de και αυτό από μόνο του είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, γιατί οι επισκέπτες είναι πάντα οι πιο αντικειμενικοί κριτές.

World Luxury Spa Awards 2020

Για άλλη μια χρονιά, το Dream Spa του ξενοδοχείου μας, έχει την τιμή να βρίσκεται υποψήφιο στα World Luxury Spa Awards για το 2020. Τα συγκεκριμένα βραβεία, αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό, ο οποίος επιβραβεύει τα καλύτερα Spa ξενοδοχείων παγκοσμίως.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας την χαρά και την υπερηφάνια μας, καθώς είναι αυτοί, οι οποίοι συμβάλλουν με τις άριστες κριτικές τους στο να βρίσκεται το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa σε επίπεδο παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Luxury Boutique Spa, Southern Europe 2019

To πολυβραβευμένο Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa έχει για άλλη μια φορά την τιμή να διακρίνεται στα World Luxury Spa Awards αποσπώντας το βραβείο με τον τίτλο “Luxury Boutique Spa, Southern Europe”.

Ο συγκεκριμένος θεσμός αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις συνεχές προσπάθειες των κέντρων ευεξίας για την παροχή των βέλτιστων προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες τους.

LUX 2019 Hotel & Spa Awards

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa έχει την τιμή να διακρίνεται στα “LUX 2019 Hotel & Spa Awards” αποσπώντας το βραβείο με τον τίτλο “Most Luxurious Hotel Resort 2019 - Southern Greece”.

Ο συγκεκριμένος θεσμός αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις συνεχές προσπάθειες των ξενοδοχείων για την παροχή των βέλτιστων προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες τους.

Και φέτος προτεινόμενοι στο HolidayCheck!

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ανήκει για άλλη μια φορά στα ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία ξενοδοχείων στο HolidayCheck – τη μεγαλύτερη πύλη κριτικών σε ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η αναγνώριση, επειδή προέρχεται από τις σταθερά υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες του HolidayCheck και αυτό από μόνο του είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, γιατί οι επισκέπτες είναι πάντα οι πιο αντικειμενικοί κριτές.

Εγγραφη στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με νέα και προσφορές!
ogb qrcode appstore
google play