facebook

2024 KAYAK Travel Awards

Το Olympia Golden Beach & Spa με υπερηφάνεια ανακοινώνει την πρόσφατη διάκρισή του στα Βραβεία Ταξιδίων KAYAK 2024. Αυτή η διακριτική αναγνώριση δηλώνει την αφοσίωσή μας στην αριστεία και την ανεπανάληπτη εμπειρία που παρέχει ο φιλοξενία μας.

Βασισμένο σε αξιολογήσεις ταξιδιωτών, το Olympia Golden Beach & Spa έχει διακριθεί ως μία από τις κορυφαίες 3% καταλύματα στην πλατφόρμα αναζήτησης ταξιδιών του KAYAK. Αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα υπογραμμίζει την αδιάλειπτη δέσμευσή μας στη φιλοξενία και την αριστεία των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Traveler Review Award 2024 από την Booking.com

Αγαπητοί επισκέπτες και φίλοι του Olympia Golden Beach Resort & Spa,

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια  σας ενημερώνουμε για τη λάμψη του Olympia Golden Beach Resort & Spa, το οποίο βραβεύτηκε με το επιφανές Traveler Review Award 2024 από την Booking.com. Αυτό το αξιόλογο βραβείο αποτελεί τιμητική διάκριση για εμάς και επιβεβαιώνει την αφοσίωση μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εμπειριών στους αγαπημένους μας επισκέπτες.

Το Traveler Review Award αποτελεί μια επιβράβευση της εξαιρετικής εξυπηρέτησης και της αψεγάδιαστης φιλοξενίας που παρέχουμε, καθώς και μια αναγνώριση της σταθερής μας προσήλωσης στην άριστη εμπειρία των επισκεπτών μας. Το βραβείο ενισχύει τον δεσμό μας μαζί σας, ενισχύοντας την επιθυμία μας να συνεχίσουμε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες και να προσφέρουμε μοναδικές στιγμές στον παράδεισο του Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Haute Grandeur Global Hotel Excellence Award

Βραβείο Αριστείας 2023 Haute Grandeur Global Hotel "Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα Olympia Golden Beach Resort & Spa"

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, ένας κορυφαίος προορισμός πολυτελείας, είναι υπερήφανο για να ανακοινώσει τη διάκρισή του ως το "Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα” για το έτος 2023 και για τα Haute Grandeur Global Hotel Awards. Αυτή η εξαιρετική διάκριση αναγνωρίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως που ξεχωρίζουν στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους επισκέπτες τους.

Διάσημο για την αναγνώριση της αριστείας στον κλάδο της φιλοξενίας, τα Haute Grandeur Global Hotel Awards απονέμουν αυτό το βραβείο μόνο στα πιο εξαιρετικά ξενοδοχεία, spa και εστιατόρια παγκοσμίως. Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ξεχωρίζει για την ακλόνητη αφοσίωσή του να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου ανέσεις και εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών του.

LUXURY LIFESTYLE AWARDS 2023

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa είναι ενθουσιασμένο που ανακοινώνει το εξαιρετικό του επίτευγμα στα περίφημα Luxury Lifestyle Awards 2023. Η Οργανωτική Επιτροπή των Βραβείων Luxury Lifestyle αναγνώρισε τη δέσμευση του ξενοδοχείου για την αριστεία και τα εξαιρετικά πρότυπα στην Τουριστική βιομηχανία της Ελλάδος.

Τα Luxury Lifestyle Awards, γνωστά για την αναγνώριση της αριστείας σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και την τήρηση των υψηλότερων παγκόσμιων προτύπων, διεξήγαγαν μια αυστηρή διαδικασία έρευνας και επιλογής για να εντοπίσουν τους πιο διακεκριμένους παίκτες στην τουριστική αγορά πολυτελείας. Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, το Olympia Golden Beach Resort & Spa ξεχώρισε ως ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα.

Travellers Choice 2023

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa βραβεύτηκε για μία ακόμα φορά στα βραβεία της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας του κόσμου, καταλαμβάνοντας μια θέση στο πρώτο 10% των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως.

Το βραβείο "Travellers Choice 2023" απονέμεται σε ξενοδοχεία που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές κριτικές και αξιολογήσεις για ένα ολόκληρο έτος. Αυτό αποδεικνύει τις εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρουμε, οι οποίες χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, ποιότητα, ευγένεια και συνέπεια.

Το πολυβραβευμένο θέρετρο Olympia Golden Beach και η αδιαμφισβήτητη ικανοποίηση των επισκεπτών μας σας δείχνουν την ιδανική τοποθεσία για τις διακοπές σας και για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ακολουθήστε το σύνδεσμο www.ogb.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο +30 26230 95999.

LUXURY LIFESTYLE AWARDS 2022

Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες για το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το οποίο αναδείχθηκε Νικητής των βραβείων Luxury Lifestyle 2022 στην κατηγορία «Καλύτερο Luxury Spa Θέρετρο στην Ελλάδα».

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa είναι ανάμεσα στις ξενοδοχειακές μονάδες που κατάφεραν να συνδυάσουν την πολυτελή φιλοξενία, τις υποδειγματικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, τις προσεγμένες εγκαταστάσεις του θερέτρου, καθώς και την μαγευτική χρυσή ακτή που βρίσκεται μόλις 400 μέτρα μακριά. Όλα τα παραπάνω συνέβαλλαν στο να κερδίσει το Olympia Golden Beach Resort & Spa το βραβείο αποδεικνύοντας οτι είναι η ιδανική επιλογή για διακοπές με άνεση και στυλ.

Χρυσή πιστοποίηση από το Travelife

Ο οργανισμός Travelife απένειμε στο 5* θέρετρο το Travelife Golden Certificate προσθέτοντας ακόμη μια σημαντική διάκριση  στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού. Το Olympia Golden Beach Resort & Spa εκτός από το να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ταξίδι στην πολυτέλεια, δεσμεύεται σε όλη τη διαδρομή του ως προς τις πράσινες πρακτικές ανάπτυξης που χρησιμοποιεί.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa αξιολογήθηκε και ικανοποίησε με επιτυχία όλα τα κριτήρια βιωσιμότητας του Travelife που αφορούν περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα, όπως την εξοικονόμηση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας,  τη μείωση της κατανάλωση νερού, την ανακύκλωση χαρτικών και αλουμινίου, τις ενέργειες που έχει αναλάβει η Διοίκηση του ξενοδοχείου για την ευημερία των εργαζομένων, την προώθηση των τοπικών παραδόσεων καθώς και τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Ενεργειακή και φιλική προς το περιβάλλον αναβάθμιση του Σπα

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa καινοτομεί για ακόμη μια φορά, αντικαθιστώντας τον τρόπο παραγωγής θερμότητας στην εσωτερική και θερμαινόμενη πισίνα του σπα, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη κατασκευή, η οποία είναι εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον και μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Η περιβαλλοντική μας ευαισθησία αντανακλάται μέσα από την καθημερινή μας προσπάθεια να μειώσουμε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και από τις επιλογές μας.

Εγγραφη στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με νέα και προσφορές!
ogb qrcode appstore
google play
× BookNow